De eerste week....😅

Gepubliceerd op 4 maart 2021 om 21:11

Poeh poeh, de webshop is nu ruim een week online en wat is het leuk! Wat ben ik verrast door het flink aantal bestellingen de afgelopen week. Wat een lieve familie, vrienden en ook geheel onbekende mensen zijn mijn eerste klanten geweest. Heel fijn. En misschien wel nog fijner is dat iedereen enthousiast is. Ook al is net die ene klant de dupe van een "kinderziekte" in mijn voorraadbeheersysteem of heb ik net datgene wat de andere klant zoekt niet in mijn assortiment. Voor dat laatste geldt trouwens : Niets is onmogelijk!

Nu alles naar 100% tevredenheid functioneert ben ik mij meer gaan richten op die andere uitdaging : Social Media. Noem mij ouderwets maar hoe kan het dat Instagram niet te gebruiken is op een desktop? Of hoe nodig je in vredesnaam vrienden uit op de bedrijfspagina van Facebook? Gelukkig is Google mijn beste vriend en lukt het allemaal steeds beter. Een pro ben ik nog lang niet, sterker nog.....ik ben bang dat ik dat ook niet snel zal worden. Het maakt het allemaal niet minder leuk. Ik ben gewoon blij als ik 2,5 uur "geknutseld" heb en het filmpje of berichtje staat online. Dat is dan toch maar weer gelukt denk ik dan..... (Social media)verstand komt met de jaren (al worden sommige mensen niet oud genoeg <ref MAT> maar ik probeer het in ieder geval en ik kan zeggen dat ik het kan <ref MAT>. En als afsluiter en geheel typerend dan nog deze : Je kan niet meer dan je best doen <ref MAT>.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.