• Op werkdagen voor 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Verzenden vanaf € 2,50
  • Gratis verzending vanaf € 45,- (NL)
  • Cadeau Rechtstreeks Versturen

Cadeau-verstuur-service

Wil je een leuk cadeautje en kaartje laten bezorgen? Dat kan! Maak hiervoor gebruik van onze gratis cadeau-verstuur-service.

Hoe werkt het?

1. Kies je cadeau
Elke bestelling uit onze winkel, klein of groot, kunnen we als cadeau voor je inpakken. Neem eens een kijkje op onze cadeau pagina voor inspiratie.

2. Wij maken er een mooi cadeautje van ❤
Heb je een keuze gemaakt? Kies bij jouw cadeau voor de optie "Maak er een mooi cadeautje van ❤" en wij maken er wat moois van voor je! 

3. Lief en persoonlijk berichtje ❤
Maak je cadeau nog leuker door een persoonlijke wenskaart toe te voegen. In stap 4 van het bestelproces kun je bij "opmerkingen" jouw persoonlijke boodschap typen. Dan schrijven wij jouw persoonlijke boodschap op het kaartje.

4. Versturen van jouw cadeautje ❤
Vul bij het adres jouw eigen gegevens in. Kies voor "alternatief afleveradres", vul hier de gegevens van de ontvanger in en je bent klaar! Wil je naar meerdere ontvangers een cadeautje versturen? Maak dan voor iedere ontvanger een aparte bestelling aan.


5. Verrassing ❤
Nu is het afwachten tot de ontvanger een verrassing ontvangt namens jou. Voor de ontvanger blijft de aanschafprijs geheim. Cadeaus leveren wij altijd zonder vermelding van de prijzen. De bestelbevestiging en factuur versturen we alleen naar jou. Toch niet helemaal blij met het cadeau? De ontvanger mag de artikelen bij ons ruilen voor iets anders leuks.