Ben je ook zo nieuwsgierig naar de leukste nieuwste cadeautjes, kaartjes, stickers, moois voor in huis & nog veel meer? Dan zit je op deze pagina goed! 


De nieuwste cadeautjes

Het ontwerpen en maken van cadeautjes is het allerleukste wat er is. Zeg nou zelf....een standaard cadeautje geven is toch gewoon saai? Daarom gaan wij altijd voor unieke en zelfontworpen kadootjes. Op deze pagina zie je de allernieuwste geschenken. Klaar om te geven!

De nieuwste kaartjes

Een leuk cadeau gevonden? Maak het af met een leuke wenskaart, mini-kaart of label. Maak gebruik van onze cadeau-verstuur-service dan schrijven wij het kaartje voor je. Een handgeschreven boodschap maakt jouw kaartje én kado extra persoonlijk. Onze nieuwste kaarten zie je op deze pagina!

Zelfontworpen stickers

Wij vinden het zo heerlijk om zelf stickers te ontwerpen. Een thema bedenken, een passend lettertype, een leuke afbeelding en het feest kan beginnen. Alle stickers in onze shop zijn zelfontworpen. Heb jij een leuk idee voor een sticker? Dat kan! Kies dan voor Eigen Ontwerp Stickers en samen maken we er iets moois van!

Wil je echt niks missen?

Je mag natuurlijk wekelijks deze pagina met onze allernieuwste producten verversen 😊..........maar wil je écht als eerste op de hoogte zijn van leuke acties en nieuwtjes? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.....