De droom die een eigen cadeauwinkel heet...

Gepubliceerd op 22 februari 2021 om 21:39

Ken je dat? Dat je een bepaalde droom hebt in je leven? Ik wel. Al jaren droom ik van een eigen cadeauwinkeltje. Een schattig, gezellig winkeltje vol met de leukste spulletjes. De hele dag door cadeautjes inpakken, lintje erom, kaartje erbij. Ik kan er geen genoeg van krijgen.

Ineens is het dan tijd om je dromen waar te maken. Bepaalde gebeurtenissen in je leven zorgen ervoor dat je zo'n beslissing sneller maakt, je dromen waar wilt maken. Voor mij kwam dat moment ergens vlak na 15 april 2020, de dag waarop onze lieve vader plotseling is gestorven. Het leven is te kort om dingen te doen die je niet leuk vindt. En zo geschiedde...

Hoe enthousiast ik dan wel ben, er blijkt toch een hoop meer te komen kijken bij de opzet van een winkeltje. Door corona was de keuze om voor een webshop te gaan zo gemaakt maar dit was dan ook het enige waar geen twijfel over zou ontstaan. Dit zou later pas blijken. Want er moest een website "gebouwd' worden en een huisstijl gecreëerd worden. Ik moest mij gaan verdiepen in alle leuke cadeautjes die te krijgen zijn. Pakketjes moeten worden verzonden en waar doe je dat dan beste? Slapeloze nachten...

Al die slapeloze nachten zijn niet voor niets geweest! En al die slapeloze nachten heb ik ook nog eens met veel plezier "cadeautjes geteld", websites "gebouwd" en "pakketjes verzonden" in mijn gedachten. En dan nu, over minder dan 2 dagen gaat eindelijk mijn eigen winkel live en hoop ik veel slapeloze nachten te hebben doordat ik denk dat mijn lintjes of cadeaupapier op is. Voordat het zover is....nu eerst Social media. Ik dacht dat ik met mijn 38 jaar en een tiktokkende dochter nog wel redelijk modern was. Niets blijkt minder waar.....

Reactie plaatsen

Reacties

Leslie Volders
3 jaar geleden

Wauw! 👌🏼 Wat een prachtige webwinkel, zeker eentje om trots op te zijn! Die slapeloze nachten zijn zeker niet voor niks geweest 😉 Ik ga me eens rustig ervoor zitten en een bestelling plaatsen, he.b heel wat leuke dingen voorbij zien komen 🥰 Heel veel succes voor nu en de toekomst! ❤️