Clicky

  • Vandaag voor 16.00 uur besteld = vandaag verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Verzenden vanaf € 1,50
  • Gratis verzending vanaf € 34,95!
  • Cadeau Rechtstreeks Versturen
Home » Klantenservice » Levertijd & Verzendkosten

Levertijd & Verzendkosten 

🖤 Op een werkdag vóór 16.00 uur besteld? Je bestelling versturen wij dezelfde dag.

🖤 Je bestelling met spoed nodig? Kies voor Instabox. Op werkdagen vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis. Instabox bezorgd in de avonduren van maandag tot en met zaterdag.

🖤 De verzendkosten variëren van € 1,50 tot € 7,95 incl. BTW. De verzendkosten zijn afhankelijk van de gekozen vervoerder en worden automatisch berekend.

🖤 Vanaf een orderbedrag van € 34,95 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! Let wel, in dit geval versturen wij alle pakketten binnen Nederland met DHL. Onze Belgische klanten ontvangen hun bestelling met PostNL. 

🖤
Kleine en/of lichtgewichte producten die hiervoor geschikt zijn versturen wij in een enveloppe met postzegel. Alle overige producten versturen wij als brievenbuspakje of pakket. Zo proberen wij voor iedereen de kosten zo laag mogelijk te houden!


🖤 De bestellingen versturen wij met PostNLDHL of Instabox.  Je kiest zelf de vervoerder. Helaas hebben wij geen invloed op de prestaties van de bezorgdiensten en kunnen wij niet garanderen dat de gewenste levertijd wordt nagekomen. Voor de actuele levertijden per bezorgdienst verwijzen wij je naar de website van de betreffende vervoerder.