Wie is Memories Are Timeless | M.A.T.? 

M.A.T. voor altijd mijn held

M.A.T.

MemoriesAreTimeless

Herinneringen zijn tijdloos

aan mijn vader : Mat. Zo plotseling, opeens moest ik het vanaf de lente van 2020 zonder hem doen. Zo fit, van het leven genietend, vrolijk, vertrouwd, lief en met geweldige humor. Zo'n geweldige man is er gewoon niet meer.....

 

Mijn naam is Marsha, samen met mijn dochter van 12 jaar woon ik in Brunssum, en ik ben de trotse eigenaresse van Memories Are Timeless. Jaren heb ik gedroomd van een eigen cadeauwinkel en mijn droom is werkelijkheid geworden. Een minder leuke gebeurtenis heeft mij ertoe gebracht om eindelijk mijn droom te verwezenlijken. Een voordeel...ik heb geleerd dat het leven maar kort kan zijn en je er dus altijd een feestje van moet maken! Ik help daar graag bij! 

 

Ik maak met liefde de leukste cadeautjes, stickers en traktaties, zowel voor een vriend of vriendin of voor het gehele personeelsbestand. Geen uitdaging is groot genoeg, van een gepersonaliseerde traktatiesticker voor een 5e verjaardag tot aan een kerstpakkettenbestelling van 121 pakketten. Ik houd ervan!

 

Bepaalde gebeurtenissen in je leven maken dat je op zoek gaat naar herinneringen. Fijne herinneringen aan een bruiloft, communie, geboorte van een kind, verjaardag of gewoon dat ene moment genietend thuis. Of minder vrolijke, maar net zo goed fijne, herinneringen na het sterven van een dierbare.
In alle gevallen geldt "Vier het leven en herinneringen zijn tijdloos".