Clicky

  • Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, morgen in huis!*
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Verzenden vanaf € 0,96
  • Gratis verzending vanaf € 34,99!
  • Cadeau-verstuur-service
Home » Klantenservice » Ruilen/Retourneren

Ruilen/Retourneren ❤ 

Wij willen graag tevreden klanten...

Kan ik een product retourneren of ruilen?

We vinden het allereerst vervelend dat het product niet is wat je had gewenst en hopen ervoor te kunnen zorgen dat je iets krijgt waar je helemaal content mee bent. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (al horen we graag wat er mis was, zodat we kunnen blijven verbeteren). Na deze periode heb je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket aan ons retour te sturen.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De producten moeten daarnaast onbeschadigd, schoon en ongewassen zijn.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Hoe kan ik een product ruilen/retourneren?

Meld jouw retour aan via onderstaand formulier. Maak het pakketje compleet, het liefst in de originele verpakking en stuur het naar:

Memories Are Timeless | M.A.T.

Postbus 300

6430 AH  HOENSBROEK


De retourkosten zijn voor eigen rekening, dit is ongeveer € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder.


Het is ook mogelijk om jouw retour af te geven bij één van onze Servicepunten. Dit is gratis en kan zodra je jouw retour via onze website hebt aangemeld. Het aanmeldformulier voor retouren vind je onder aan deze pagina.


Zijn er kosten verbonden aan het retourneren/ruilen van mijn gekochte artikel?

De retourkosten zijn voor eigen rekening, dit is ongeveer € 6,95 per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder. Geef je jouw retour af bij één van onze Servicepunten? Dan is retourneren helemaal gratis!

Krijg ik mijn aankoopbedrag terug als ik een product retourneer?

Bij het retourneren van de volledige bestelling restitueren wij het gehele bedrag, inclusief verzendkosten. Stuur je een deel van jouw bestelling retour dan betalen wij de verzendkosten niet aan jou terug.

Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betaalwijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Je bent alleen aansprakelijk voor een waardevermindering wanneer artikelen niet in de originele staat en verpakking bij ons aankomen. De terugbetaling wordt in werking gezet wanneer de geretourneerde producten in goede staat door ons zijn ontvangen of wanneer je het bewijs hebt geleverd dat de goederen door jou zijn geretourneerd.

 

 

Aanmelden retour