Bedenktijd & Retourneren | Memories Are Timeless

Wij willen graag tevreden klanten...

🖤We vinden het allereerst vervelend dat het product niet is wat je had gewenst en hopen ervoor te kunnen zorgen dat je iets krijgt waar je helemaal content mee bent. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren (al horen we graag wat er mis was, zodat we kunnen blijven verbeteren). Na deze periode heb je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket aan ons retour te sturen.

🖤 Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle
geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De producten moeten daarnaast onbeschadigd, schoon en ongewassen zijn. 
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

🖤 Maatwerkp
roducten (zoals bijvoorbeeld gepersonaliseerde artikelen) worden volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing en deze artikelen kunnen niet retour gestuurd worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

🖤 Meld jouw retour aan via onderstaand formulier. Maak het pakketje compleet, het liefst in de originele verpakking. Wij nemen contact met je op voor de juiste retour adresgegevens. 

Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze variëren van
€ 0,96 tot € 7,95 afhankelijk van de gekozen vervoerder.  Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder.

🖤 
Bij het retourneren van de volledige bestelling restitueren wij het gehele bedrag, inclusief verzendkosten. Stuur je een deel van jouw bestelling retour dan betalen wij de verzendkosten niet aan jou terug

🖤 
Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betaalwijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Je bent alleen aansprakelijk voor een waardevermindering wanneer artikelen niet in de originele staat en verpakking bij ons aankomen. De terugbetaling wordt in werking gezet wanneer de geretourneerde producten in goede staat door ons zijn ontvangen of wanneer je het bewijs hebt geleverd dat de goederen door jou zijn geretourneerd.

 

 

Aanmelden retour