Vind jij het leuk om namens jouw bedrijf cadeautjes te sturen naar klanten of personeel? Verstuur jij al vaker cadeautjes naar een zieke collega, een zakenrelatie met een nieuwe woning of een klant die een kindje heeft gekregen? Dan hebben wij iets leuks voor jou:

Bestellen Op Rekening

Zakelijke Cadeautjes Service | Present Assistent

En wat houdt dit dan in? Enkele voordelen voor jou op een rij :

 

- Keuze uit het gehele assortiment van Memories Are Timeless

- Ingepakte en unieke cadeautjes

- Snelle verzending

- Maatwerk mogelijk

- Betalen op rekening (al mogelijk vanaf 2 cadeautjes per jaar)

- Mogelijkheden tot het laten terugkeren van jouw eigen huisstijl (in overleg)

- Mogelijkheid tot het doorgeven van een planning (bijvoorbeeld wanneer je een cadeautje of een kaartje wil versturen met een verjaardag)

- Mogelijkheid tot het zelf aanleveren van bedrijfsdrukwerk (bijvoorbeeld een wenskaart of visitekaartje van jouw bedrijf) die wij kunnen toevoegen aan een cadeautje

 

Op basis van jouw wensen en de wensen van jouw bedrijf maken wij samen afspraken die voor ons beide goed voelen. Op naar een leuke samenwerking en voor jou meer rust omdat je er zeker van kan zijn dat je geen omkijken meer hebt naar dit onderdeel binnen jouw bedrijf!

 

Is een Present Assistent interessant voor jouw bedrijf of verzorg jij graag zelf de cadeautjes maar is het wel handig om hier een verzamelfactuur van te ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met jou op via e-mail.