Eigen ontwerp stickers

Al vanaf € 9,50

Ook al puilt onze shop uit met verschillende soorten stickers, het kan nu eenmaal zo zijn dat je net iets anders wilt. En dat kan! Wil je echt iets speciaals en unieks? Kies dan voor Eigen Ontwerp Stickers en samen maken we er iets moois van!

Wil je een bestaande sticker in een andere kleur of met een andere afbeelding dan is dit (waarschijnlijk) mogelijk.

Omdat wij ook in dit geval een geheel nieuw ontwerp moeten maken geldt ook hiervoor het tarief van de Eigen Ontwerp Stickers.

 

Hoe werkt het?

1. Neem, via onderstaand formulier, contact met ons op. Stuur zo veel mogelijk informatie zoals gewenste kleuren, afbeelding, tekst en formaat. 

2. Je ontvangt meestal dezelfde werkdag nog een reactie. Stuur je ons een berichtje in het weekend dan ontvang je de eerstvolgende werkdag een reactie.

3. Hebben wij genoeg informatie? Wij laten jou dan weten of we deze stickers voor jou kunnen maken. Je ontvangt van ons een proefontwerp.

4. Zijn we beide enthousiast dan ontvang je van ons een linkje om de bestelling definitief te plaatsen 🤍

5. Heb je er alle vertrouwen in dat wij aan jouw wensen kunnen voldoen? Plaats dan direct jouw bestelling!

 


Voorwaarden Ontwerp je Eigen Stickers

  • Eigen Ontwerp Stickers kosten € 9,50 per vel. Vanaf het 2e vel betaal je de normale prijs € 5,50.
  • Standaard zijn onze stickers 4 cm groot en ontvang je 20 stickers per vel;
  • Wil je een afwijkend formaat? Dat kan! De kosten voor afwijkend formaat stickers worden berekend aan de hand van het aantal stickervellen die er nodig zijn om het aantal gewenste stickers te bedrukken;
  • Standaard ontvang je 1 ontwerp, gemaakt naar aanleiding van de wensen die je hebt opgegeven;
  • Ben je nog niet helemaal tevreden en wil je iets kleins (kleur, tekst, lettertype) aanpassen? Geen probleem, geef dit aan ons door;
  • Ben je niet tevreden over het ontwerp? Wij hebben ons best gedaan. Helaas kunnen wij jou dus niet helpen! Wij brengen geen kosten in rekening.

Helaas zijn ook wij gebonden aan bepaalde voorwaarden en hebben we niet alle mogelijkheden. Het kan dus voorkomen dat wij niet aan jouw wensen kunnen voldoen.